Αλληλεγγύη στο σύντροφο Κώστα Κ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΚΤΗΡΙΟ 9

Πέμπτη 4/11

10:30 π.μ

Στις 21/10/2021 ο σύντροφός μας και αγωνιστής Κώστας Κ. λαμβάνει κλήση για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την επόμενη μέρα. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή και έκρηξη που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο σε ανθρώπους και πράγματα για την επίθεση με μολότοφ στο υπουργείο πολιτισμού το 2007(!), στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, το μοναδικό στοιχείο που επικαλείται η αστυνομία είναι το «ατράνταχτο» εύρημα dna σε ιμάντα σακιδίου.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε ολοένα και συχνότερα τις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους και την τακτική των διωκτικών αρχών να στοχοποιούν αγωνιστές/ριες του επαναστατικού-ανταγωνιστικού κινήματος με το πλήρως αμφισβητήσιμο ως στοιχείο ενοχής dna, κατασκευάζοντας διαρκώς σαθρά κατηγορητήρια.

Αν νομίζουν ότι ο σύντροφος Κώστας Κ., που επί 35 συναπτά έτη δίνει το παρών στους αγώνες για δικαιοσύνη και ελευθερία, θα γίνει βορά στα διωκτικά σκυλιά είναι βαθιά γελασμένοι.

Στις 4 Νοέμβρη ο σύντροφος περνάει από ανακριτή όπου θα κριθεί η προφυλάκιση του. Θα είμαστε όλες και όλοι εκεί και θα σταθούμε στο πλευρό του συντρόφου μας, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΡΙΕΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών/ριών